ESGROUP Kft.

FRISS HÍREK

NÉHÁNY INFORMÁCIÓ AZ E.S.GROUP KFT-RŐL

Cégünk számára az ÚJ SZÉCHÉNYI TERV Pályázati lehetősége termetett esélyt régóta dédelgetett vágyunk: a legkorszerúbb ES-TECK diagnosztikai eszköz megvásárlásához.
A készülék lehetőséget teremtett a PREVENCIÓS SZEMLÉLETEN ALAPULÓ KOMPLEX SZŰRŐ PROGRAM ajánlataink kidolgozásához.
A KFT Szakmai vezetője DR. SZIGETI ÉVA, aki 20 éves KÓRHÁZI és 11 éves AMBULANS SZAKELLÁTÁSBAN szerzett tapasztalattal rendelkezik a BELGYÓGYÁSZAT és a CARDIOLÓGIA szakterületén.
Több,mint 20 éve végez KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNYI TEVÉKENYSÉGET elsősorban a szív és érrendszeri betegségek primer és secunder prevenciója terén.
Alapvető látásmódja HOLISZTICUS, a diagnosztikában és a gyógyításaban is az " EVIDENCE base MEDICINE és a Természetgyógyászat kellő kritikával és megfontoltan történő ötvözését tartja ideálisnak. Nyitottsága, empátia készsége, kedves egyénisége miatt sokszáz beteg és egészségtudatos fiatal is szorosan kötődik, ragaszkodik hozzá.
Interaktív ,egészségnevelő előadásai és az általa vezetett klub foglalkozások mindig nagyon népszerűek. Az alapvetően CSALÁDI - BARÁTI VÁLLALKOZÁS jól tükrözi a tagok ERKÖLCSI HOZZÁLLÁSÁT, családcentrikus szemléletét. A Kft. gazdasági vezetője SIMON PÉTER,aki KÖZGAZDÁSZ, kereskedelmi manager végzettségével 10 éves EGÉSZSÉGÜGYI ALAPÍTVÁNYBAN történő aktív ÖNKÉNTES munka során remek szervező és tárgyaló készségéről, nagyfokú empátia készségről tett tanubizonyságot.
Az ES-TECK készülék adta lehetőség KITÁRTA a teljesebb CARDIOPULMONÁLIS és METABOLICUS SZEMLÉLET " kis kapuit" és MEGVILÁGOSÍTOTTA korunk PANDEMIÁVAL fenyegető ÚTVESZTŐIT...
Az ES-TECK által szerzett TUDÁS és a hozzátartozó technikai lehetőségek/ 3D kép,diagrammok ,Study háttér anyag stb.. / JÓL VIZUALIZÁLHATÓ így az érdeklődő számára könnyen ÁTADHATÓ ISMERETANYAGOT nyújt, ezáltal KITÜNŐ ALAP az EGÉSZSÉGNEVELÉSHEZ, a 21. század rettegett RIZIKÓFAKTORAI LEKÜZDÉSÉHEZ.

 

MIÉRT MI?

Mert alapelvünk a PREVENCIÓ, vagyis legfőbb célunk a BETEGSÉG MEGELŐZÉS...
Mert mérési helyszínünkön a légkör nagyon családias, a milliő esztétikus, hangulatos..
MERT munkatársaink jól képzettek, kedvesek, nagy EMPATIA KÉSZSÉGGEL BÍRNAK, udvariasak ...
Mert elkötelezett hívei vagyunk a HOLISZTICUS SZEMLÉLETNEK : diagnosztikai alapmódszerünk az egész szervezet funkcionális rajzát készíti el, melyet nagy tapasztalattal bíró orvos elemez és didaktikusan, 3D kép segítségével segít értelmezni...
Mert módszerünk GYORS, fájdalommentes...
Mert mi a vizsgálati eredménytől függően időt, fáradságot nem kímélve, ha kell további segítség nyújtástól sem zárkózunk el...
Mert a vizsgálati helyszín ideális: szép sétálóutca Belváros szívében,mely metrótól,villamostól, busztól, trolitól és több parkolóháztól is néhány méterre van. Ám, ha ÖN, vagy családja, cége a teljes kényelmet választja 5 fő felett HELYSZINI MÉRÉST és VIZSGÁLATOT is biztosítunk.
Mert nagyobb létszám esetén arányosan csökkentjük az egy főre jutó költséget...
Mert kérésére kiegészítő cardiológiai, belgyógyászati és diétetikai szolgáltatást is nyújtunk...
Mert a mi vizsgálati módszerünk ÁR/ÉRTÉK aránya rendkívül kedvező a mai "egészségpiac" által kínált szolgáltatásokhoz képest ...
Mert amit nyújtunk: PREVENCIÓ FELSŐFOKON !

 

2012-2013 © Copyright Esgroup Kft. All rights reserved.